Λίστα ηλ. ενημέρωσης Ομοσπονδίας Kαθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - ΟΚΠΕ

Πολιτική απορρήτου

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα από την Λίστα ηλ. ενημέρωσης Ομοσπονδίας Kαθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - ΟΚΠΕ, χρειαζόμαστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς. Μέσω διπλής επιβεβαίωσης (με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας), επιβεβαιώνετε την καταχώρησή σας ώς μέλος στη λίστα.
Συλλέγουμε και διατηρoύμε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της λίστας. Τα δεδομένα αυτά δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους.

Με την εγγραφή σας στη λίστα, αποθηκεύουμε εκτός από το email σας, την IP διεύθυνση σας τη στιγμή της εγγραφής και την ημερομηνία εγγραφής σας.
Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται με σκοπό αποκλειστικά την διαπίστωση και απόδειξη κατάχρησης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που κάποιος τρίτος καταχραστεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πραγματοποιήσει εγγραφή στη λίστα, χωρίς τη γνώση του προσώπου που είναι ο κάτοχος της διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στην λίστα διακινούνται ενημερωτικά μηνύματα αποκλειστικά με αποστολέα την Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - ΟΚΠΕ.

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των δεδομένων σας, και συγκεκριμένα τη χρήση της διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη χρήση τους για την λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων. Η ανάκληση μπορεί να γίνει μέσω συνδέσμου που λαμβάνετε στα μηνύματα της λίστας ή μέσω των συνδέσμων εγγραφής και απεγγραφής.